Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Babfőzelék

2011.08.25

Hozzávalók:babf.jpg
1 kg szárazbab,
1 kis fej hagyma apróra vágva,
2 gerezd fokhagyma,
2 kanálnyi olaj,
2 babérlevél,
1 kávéskanál paprika,
2 ek liszt,
só,
ecet.

Elkészítés:
A tetszés szerinti fajta szárazbabot (én fehérbabból készítem) megválogatom, előző este beáztatom és a babérlevéllel, valamint a hagymával sós vízben felteszem főni és beleteszem a füstöltsonkát is. Mikor megpuhult, berántom a fokhagymás, paprikás rántással. Ízlés szerint ecettel ízesítem.

 
 

 


Utolsó kép



Archívum

Naptár
<< Június / 2017 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 93517
Hónap: 816
Nap: 21