Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rakott karfiol

2011.08.25

Hozzávalók:rakott-karfiol.jpg

  • 2 kisebb fej karfiol
  • 1 zacskó gyorsrizs
  • 1/2 kg daráltús
  • tejföl
  • sajt
  • só, bors
  • vöröshagyma
     

Elkészítés

Feltesszük a darált húst pörköltalapra.  Amíg fő, addig kifőzzük a rizst is. Megfőzzük enyhén sós vízben a karfiolt hozzá, de csak éppen addig, amíg a torzsája meg nem puhul. Leszűrjük. Utána mire mindent készre főztünk, kezdődhet a tálba helyezés: először egy adag karfiol kerül bele, aztán a darált hús, tejföl, rizs, karfiol, tejföl, majd a tetejére reszelt sajt. Kb 20 percig sütjük, 175°c-on. A legvégére már csak a tálalás marad.

 
 

 


Utolsó kép



Archívum

Naptár
<< Június / 2017 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 93517
Hónap: 816
Nap: 21