Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Almás keksz

2011.03.30

Hozzávalók:almas-keksz--421-x-289-.jpg

50 dkg háztartási keksz
3 cs tejszín ízű pudingpor
1 kg alma
20 dkg cukor
8 dl víz 
1 cs gyümölcskocsonya por

Elkészítés:

Lereszeljük az almát.
Fél liter vízben 20 dkg cukorral felfőzzük (10 perc).
3 dl hideg vízzel elkeverjük  a pudingot, majd a cukorral felfőzött almához öntjük és addig keverjük, mígbesűrűsödik.
A megfőzött almás krémet a keksszel rétegezve edénybe rakjuk: 1 sor keksz,1 sor krém.
A gyümölcskocsonyaport az utasítás szerint elkészítjük és a sütemény tetéje tesszük.

 
 

 


Utolsó kép



Archívum

Naptár
<< Június / 2017 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 93517
Hónap: 816
Nap: 21