Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Banános bonbon

2011.09.23

Hozzávalók: csokis_ennivalok_3_888431_19857.jpg

10 dkg vaj
20 dkg csokoládé (ízlés szerint)
1 cs piskótatallé
2-3 db banán

Tetejére:

ízlés szerint (tortadara, kókuszreszelék, mandula, pisztácia, kandírozott gyümölcs stb.)

 

Elkészítés:

  1. A banánt felszeletelem és két piskótatallér közé teszem. Kissé összenyomom.
  2. A csokokádét vízgőz felett felolvasztom. Belekeverem a puha vajat, homogénre keverem.
  3. Fogpiszkáló segítségével a folyékony csokoládéba mártom a banánnal töltött piskótákat és zsírpapírra teszem, amíg a csokoládé megdermed.
  4. A tetejét ízlés szerint díszítem. Másnaposan:) finomabb, mert a banán nedvességétől puhul a piskóta.

Az adag 4 személyre készül

 
 

 


Utolsó kép



Archívum

Naptár
<< Június / 2017 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 94703
Hónap: 978
Nap: 20