Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cappucino szelet

2011.04.04

Hozzávalók

Tetejére
1 tábla tortabevonó
1 evőkanál olaj
Krém

3 evőkanál csokis cappucinopor
2 csomag tejszínes pudingpor
6 dl tej
25 dkg porcukor
25 dkg margarin

Tészta

10 dkg margarin
fél csomag sütőpor
4 evőkanál csokis cappucinopor
6 evőkanál liszt
6 evőkanál porcukor
6 tojás

 

Elkészítés

A tojások sárgáját kikeverjük a porcukorral, a margarinnal, majd beletesszük a lisztes- capuccinoporos-sütőporos keveréket, és végül a tojások keményre vert habját óvatosan belekeverjük. Papírral bélelt nagyméretű tepsiben, előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Majd elkészítjük a krémet. A margarint a cukorral kikeverjük. A tejet és a pudingokat összefőzzük, ha kihűlt a két krémet összekeverjük. Összeállítás: a krém felét a piskótára kenjük, a másik felébe belekeverjük a cappucinoport, és a fehér krémre simitjuk. Tetejére csokimázat készítünk, s hűtőbe tesszük.

 
 

 


Utolsó kép



Archívum

Naptár
<< Június / 2017 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 94703
Hónap: 978
Nap: 20