Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cseszkói diók

2011.03.14

Hozzávalók a tésztához:diocska.jpg

20 dkg liszt
25 dkg margarin
5 dkg kakaó
15 dkg porcukor
11 dkg darált dió

Krém:

1/2 liter tej
5 ek. liszt
25 dkg vaj
25 dkg porcukor
2 cs. vaniliáscukor


Elkészítés:

A tésztához az összetevőket összegyúrom majd pihentetem addig még össze nem állítom a krémet. A lisztet és a tejet csomómentesen felfőzöm mialatt hűl a krém addig a vajat, vaniliáscukrot és a porcukrot. A kihűlt  krémet és a vajas krémet összekeverjük. A tésztát a diócska formákba tesszük majd megsütjük és ha kihűlt akkor a diócskákba töltjük a krémet.Majd porcukorba hempergetjük
Nagyon finom:)

ui:Bármilyen főtt krém jó bele:)

 

 

 
 

 


Utolsó kép



Archívum

Naptár
<< Június / 2017 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 93517
Hónap: 816
Nap: 21