Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hókifli

2011.03.14
Hozzávalókhokifli-d000158b48537f14e49f0.jpg
  • 40 dkg liszt
  • 25 dkg vaj
  • 1 kis doboz tejföl
  • szilvalekvár
  • vaníliás cukor
  • porcukor
  • egy csipet só

A lisztet a vajjal, a tejföllel és a sóval a sütés előtti napon gyúrd össze, és tedd be a hűtőbe. A sütés napján nyújtsd ki félujjnyi vastagra, és 8-10 centi átmérőjű köröket szaggass ki belőle. Tegyél minden darabra egy kiskanál szilvalekvárt, majd óvatosan tekerd fel, és nyomkodd le a végét, nehogy a lekvár sütés közben kifolyjon. Előmelegített sütőben süsd meg, és tálaláskor a vaníliás porcukorral szórd meg a tetejét.

 
 

 


Utolsó kép



Archívum

Naptár
<< Január / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 97183
Hónap: 862
Nap: 41