Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jeges szelet

2011.03.16

Hozzávalók:

30 dkg liszt
7 dkg vaj
2 dkg szalakáli
2 kanál cukor
1 tojás

Krém:

25 dkg vaj
25 dkg porcukor
1 tojás
1/2 l tej
2 cs. pudingpor
1 cs. vaniliás cukor

Elkészítés:

A tészta összeállításához összegyúrom a hozzávalókat majd 4 lapot sütünk belőle.
Mialatt sülnek a lapok elkészítem a krémet. A vajat és a porcukror a tojással kikeverem majd a fél liter tejet és a pudingport sűrűre főzöm majd hűlni hagyom. Miután kihűlt a puding azután összekeverem a vajas krémet és a pudingot majd rákenjük a lapokra. A tetejét porcukorral hintem meg.
 

 
 

 


Utolsó kép



Archívum

Naptár
<< Június / 2017 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 95244
Hónap: 811
Nap: 23