Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Joghurt torta

2011.03.06

Vékony piskótát sütünk

Krém:

6-7 dl gyümölcs joghurt
1,5 dl tej
0,5 dl tejszín
1 cs vaniliás cukor
1 cs zselatin por vagy 6 evőkanál cukor

A zsellét a tejben feloldom és felforralom és melegen a joghurthoz öntöm. A tejszínt keményre felverem és a joghurthoz adagolom úgy hogy ne nagyon törjön össze. Majd a törtaformába teszem amibe már benne van a piskóta szépen eldolgozom és beteszem a hűtőbe 2-3 órára hogy összeérjenek az ízek
Lehet még beletenni plussz gyümölcsöt

 
 

 


Utolsó kép



Archívum

Naptár
<< Június / 2017 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 95245
Hónap: 812
Nap: 23