Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kaméleon túrótorta

2011.03.08

Hozzávalók:

babapiskota
2 dl tejszín
25 dkg túró
1 csomag vaníliáscukor
1 evőkanál cukor
1/2  citrom héja,leve
ízles szerint gyümölcs, de enélkül is finom
1 cs vanilia puding
4,5 dl tej

Elkészítés:

A túrót a vaníliáscukorral, cukorral, citrommal kikeverjük, majd hozzáadjuk a felvert tejszínt. A pudingot a szokásos módon elkészítjük 4,5 dl tejjel, majd hűlni hagyjuk. Egy közepes tál vagy egy csatos tortaforma alját kirakjuk cukros tejbe mártott babapiskótával, erre ráöntjük a túrós krémet, majd ízlés szerint gyümölccsel kirakjuk (gyümölcs nélkül is készíthető), a végén pedig a pudingot rásimítjuk, és 1 órára hűtőbe tesszük.

 
 

 


Utolsó kép



Archívum

Naptár
<< Június / 2017 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 93517
Hónap: 816
Nap: 21