Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kapucíner szelet

2011.03.04

kapuciner_szelet.jpgHozzávalók:

6 tojás
6 evőkanál cukor
1 dl olaj
6 evőkanál liszt
1 tasak sütőpor
1 tasak vaníliás cukor
2 evőkanál kakaó

A krémhez:

25 dkg Rama sütőmargarin
25 dkg porcukor
5 dl tej
2 csomag tejszínízű pudingpor
2-2 evőkanál kávé és capuccino-por
 

A tetejére:

Tortabevonót teszek

Elkészítés:

A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk. Az 5 dl tejben megfőzzük a pudingport, mikor a puding kihűlt, hozzáadjuk a margarint és a porcukrot, majd kétfelé osztjuk. Az egyik felébe a kávét, a másik felébe pedig a capuccino-port keverjük.
Előszőr a kapuccinos krémet kenjük a piskóta tetejére, majd a kávés krémet kenjük rá a capuccinós krémre.
Torta bevonót teszünk!

 
 

 


Utolsó kép



Archívum

Naptár
<< Június / 2017 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 94703
Hónap: 978
Nap: 19