Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kevert mazsolás

2011.04.09

Hozzávalók:

5 tojás
30 dkg liszt
30 dkg cukor
1 cs. sütőpor
1 cs. vaniliáscukor
1 dl víz
1 dl étolaj
mazsola és ízlés szerint más gyümölcs

Elkészítés:

A tojás habját felverem a cukorral jó keményre. Egy külön tálba amibe a sárgáját tettem beleteszem az olajat,vizet és egy kicsit összekeverem majd ráöntöm a habra és összekeverem. A sütőporos lisztet belekeverem a habba és beleteszem a mazsolát amit fakanállal keverek el hogy ne törjön tovább a hab. Kiolajozott kilisztezett őzgerincbe teszem (2 őzgerincbe szoktam tenni) lehet tepsi is. Ügyeljünk arra hogy ne sok mazsolát tegyünk bele mert leüllepedik az aljára. Előmelegített sütőben megsütöm.

 
 

 


Utolsó kép



Archívum

Naptár
<< Június / 2017 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 93517
Hónap: 816
Nap: 21