Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kinder bueno

2011.03.03

Hozzávalók:

A laphoz:

6 tojás fehérje
6 evőkanál porcukor
1 evőkanál olaj
2 evőkanál liszt
2 evőkanál zsemlemorzsa
1/2 csomag sütőpor
15 dkg vágott mogyoró
30 dkg Nutella

A krémhez:

5 dl tej
6 tojás sárgája
25 dkg porcukor
1 csomag vaníliás 
3 evőkanál liszt
25 dkg Rama sütőmargarin

Egyéb hozzávalók:

10 dkg olvasztott csoki
20 db édeskeksz
2 dl tejszín
habfixálópor

Elkészítés:

A lap hozzávalóit összekeverjük, megsütjük. Ha kész, melegen rákenjük a Nutellát. A krém hozzávalóit - a margarin kivételével - összekeverjük, megfőzzük. Ha kihűlt a krém, hozzákeverjük a margarint, majd 2 részre osztjuk. Az első részbe beletesszük az olvasztott csokoládét, a másikat sárgán hagyjuk.
Rétegezés a következőképpen történik: először a mogyorókrémes lap, erre a sárga krém, majd a tejbe áztatott keksz következik, utána a csokikrém, a tetejére pedig a habbá vert tejszín.

 
 

 


Utolsó kép



Archívum

Naptár
<< Június / 2017 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 95245
Hónap: 812
Nap: 24