Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kinder torta

2011.03.06

Hozzávalók a tésztához:

8 tojás fehérje
15 ek cukor
4 ek dió
1 ek zsemlemorzsa
2 ek liszt
1 ek. étolaj
1 cs. sütőpor
15 dkg dúrvára vágott mogyoró/dió

Krém:

6 dl tej
2 cs. vaniliás puding
4 ek. cukor
8 tojás sárgája
25 dkg vaj
25 dkg cukor

Tetejére tejszín

Elkészítés:

Kizsírozom a tepsit majd rakok rá sütőpapírt és megszórom dúrvára vágott dióval/mgyoróval majd ráöntöm a masszát és megsütöm.
A vaniliáspudingot megfőzöm 6 dl tejben melyben a 4 kanál cukor és a tojássárgája is benne van. Vigyázzunk arra hogy a sárgája ki ne csapódjon. A vajat és a porcukrot kikeverem és mikor a puding kihűlt akkor összekeverem a két masszát. A krémet két fele vesszem az egyik felébe teszek 15 dkg olvasztott csokit.
A krémet a kihűlt piskótára kanalazom. (egy kanál fehér és egy kanál kakaós krém) Sakktábla formájú lesz ha teljesen kész lesz:)
A tetejére 3 csomag tejszínhabport teszek (csináltam már hulala tejszínnel is és az finomabb)

 
 

 


Utolsó kép



Archívum

Naptár
<< Június / 2017 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 95245
Hónap: 812
Nap: 23