Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Macska szem

2011.03.14

Hozzávalók:macska.jpg

14 dkg Rama sütőmargarin
4 tojássárgája
1 dkg élesztő 1 dl tejben - pici cukorral - felfuttatva
30 dkg liszt
meggy

A töltelékhez:

4 tojásfehérje
20 dkg kristálycukor
20 dkg darált dió

Elkészítés:

Összegyúrjuk a hozzávalókat és 3 cipóba vesszük. A cipókat egyenként kinyújtjuk, a szélükre egy sorba meggyet teszünk, és mind a két oldalát befelé feltekerjük. A közepébe belerakjuk a tölteléket.

A tepsit kikenjük margarinnal, a tekercsek szélét kevés étolajjal megkenjük, hogy ne ragadjanak össze. Előmelegített sütőben megsütjük.

 
 

 


Utolsó kép



Archívum

Naptár
<< Június / 2017 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 93517
Hónap: 816
Nap: 21