Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mirinda szelet

2011.03.14

Hozzávalók:mirinda.jpg

Tésztához:

6 tojás
4 evőkanál liszt
4 evőkanál kristálycukor
2 evőkanál kakaópor
1 csomag sütőpor
1 dl étolaj

Krémhez:
25 dkg Rama sütőmargarin
20 dkg porcukor
25 dkg túró

Mázhoz:
2 csomag vaníliás pudingpor7 dl szénsavas narancslé (mirinda)

Elkészítés:

A hozzávalókból téglalap alakú tésztát sütünk, sütőpapírral kibélelt tepsiben.
A krémhez valókat habosra keverjük, és a kihűlt tésztára kenjük. A narancsmázhoz valókat összefőzzük. Mikor langyosra hűlt, a süti tetejére kenjük. Hűtőbe tesszük és tálalás előtt rombusz alakúra szeleteljük.

 
 

 


Utolsó kép



Archívum

Naptár
<< Június / 2017 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 93517
Hónap: 816
Nap: 21