Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Puncs kocka

2011.03.15

Hozzávalók:

A tésztához:

6 tojás
12 dkg cukor
12 dkg liszt
kevés sütőpor

A krémhez:
1 cs puncs puding
3 dl tej
25 dkg porcukor
25 dkg Rama sütőmargarin

A mázhoz:

12 dkg porcukor
2 ek puncspuding
2 ek forró víz
1 ek étolaj

Elkészítés:

A tésztához a tojásfehérjéből kemény habot verünk a cukor folyamatos hozzáadásával, majd hozzákeverjük a tojások sárgáját és a sütőporral elkevert lisztet. A tepsit kibéleljük sütőpapírral, rásimítjük a tésztát, és előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a tejet a pudingporral felfőzzük, langyosra hűtjük és a porcukorral elkevert margarinhoz adjuk. Ezzel a krémmel töltjük a kettévágott tésztát.
A mázhoz a hozzávalókat jól kikeverjük, és a tészta tetejére simítjük. Megszórhatjuk fehér vagy színes tortadarával.

 
 

 


Utolsó kép



Archívum

Naptár
<< Július / 2014 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 56153
Hónap: 1353
Nap: 62