Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sió szelet

2011.03.28

Hozzávalók:

6 tojásból piskóta
1 liter rostos Sió őszi- vagy sárgabaracklé
3 csomag vaníliás pudingpor
3 evőkanál porcukor
5 dl Hulala tejszínhab
habfixáló
csokis zsúrkeksz
vágott mandula.

Elkészítés:
6 tojásból piskótát sütünk. Erre kerül a krém, amihez 1 liter rostos Sió őszi- vagy sárgabaracklében felfőzünk 3 csomag vaníliás pudingport és 3 evőkanál porcukrot. A tetejére 5 dl felvert tejszínhab kerül, amibe habfixálót is keverünk, úgy tartósabb lesz a hab állaga. Legfelül díszíthető csokis zsúrkeksszel, vágott mandulával, ki hogy szeretné.

 
 

 


Utolsó kép



Archívum

Naptár
<< Június / 2017 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 95245
Hónap: 812
Nap: 24