Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sport szelet

2011.08.26

Hozzávalók:2.jpg

50 dkg liszt
10 dkg Rama
3 ek kakaó
1 cs. sütőpor
20 dkg porcukor
2 tojás
1,5 dl tej

Krém:

1 l tej
3 cs csokipuding
35 dkg Rama
20 dkg porcukor
3 cs vaniliás cukor
1 rumaroma ízlés szerint szoktam beletenni
4 ek. kakaópor

Csokimáz:
1 tortabevonó
2 ek. étolaj

Elkészítés

A lapokhoz a hozzávalókat összegyúrom olyanra hogy könnyen nyújtható masszát kapjunk. 4 lapot kell belőle sütni. Mialatt a lapokat sütjük megcsinálhatjuk a pudingot. Ha megcsináltuk akkor ki kell hűteni. Mialatt hűl a puding kikeverem simára a porcukrot meg a vajat ha a puding meghült beletesszük apránként a vajas porcukros masszába. Jól összedolgozzuk a masszát a vaniliás cukorral, rumaromával és a kakaóporral. Mikor szép sima krémet kaptunk betölthetjük a lapok közé. A tetejére csokimázat teszünk!

 
 

 


Utolsó kép



Archívum

Naptár
<< Június / 2017 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 93517
Hónap: 816
Nap: 21